Schouder Netwerk Groene Hart

Voor patiƫnten

Zoek een schouderfysiotherapeut

Schouderpijn? Het Schouder Netwerk Groene Hart helpt u verder!

Bij het Schouder Netwerk Groene Hart (SNGH) begrijpen we hoe schouderklachten uw dagelijkse leven kunnen belemmeren. Verbonden aan het GroeneHart Ziekenhuis, bestaat ons netwerk uit gespecialiseerde schouderfysiotherapeuten met uitgebreide scholing en ervaring in het behandelen van schouderklachten. Wij houden onze kennis en vaardigheden voortdurend bij, zodat we u de best mogelijke zorg kunnen bieden.

Wat is Schouder Netwerk Groene Hart ?

SNGH is een samenwerkingsverband tussen fysiotherapeuten en de schouderorthopeden van het Groene Hart Ziekenhuis. Zij hebben zich gespecialiseerd in de behandeling van schouderklachten. Dit netwerk is er om kennis en ervaring te delen om zo patiƫnten de best mogelijke zorg te bieden.

Symptomen van schouderklachten

Schouderpijn kan diverse symptomen met zich meebrengen, zoals:

  • Stijfheid of beperking in beweging
  • Pijn bij het optillen van de arm
  • Moeite met alledaagse taken
Deze symptomen kunnen verschillende oorzaken hebben, waaronder slijmbeursontsteking, frozen shoulder, of verrekking. Maar geen zorgen, onze specialisten bij het SNGH hebben de kennis en de middelen om u te helpen.

Onze aanpak

Ons toegewijde team van schouderfysiotherapeuten binnen het SNGH werkt nauw samen met het GroeneHart Ziekenhuis om u de meest geavanceerde en persoonlijke zorg te bieden. Onze behandelingen zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten en onderzoek, zodat we uw klachten effectief kunnen aanpakken.

Wij geloven dat een persoonlijke benadering en continue bijscholing cruciaal zijn voor uw herstel. Daarom zorgen we ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en behandelingen.

Neem contact op

U staat er niet alleen voor. Samen met het Schouder Netwerk Groene Hart kunt u de weg naar herstel inslaan en weer genieten van een leven zonder schouderpijn.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. De fysiotherapeuten van het SNGH staat voor u klaar om u te helpen uw schouderpijn achter u te laten.